SPIRITUÁLIS TERMÉKEK

EGYEDI TERMÉKEK

100% ban Természetes illóolajok

AZ AROMATERÁPIA ELŐNYEI

Az aromaterápia egy alternatív gyógyszer, amely összekapcsolja az embereket a növények erejével, és természetes kiegészítője lehet a szokásos orvosi kezeléseknek. A jelentett egészségügyi előnyök közé tartozik az a képesség, hogy javítja az alvási szokásokat, enyhíti a stresszt és a feszültséget, fokozza a hangulatot, fokozza az immunrendszert és tisztítja a levegőt.

IMMUNITÁS ILLÓOLAJ

Az immunitás illóolajkeverék hatékony módja az immunrendszer és a légzőrendszer megfelelő működésének támogatásában. Ezenkívül segíthet a levegő tisztításában és a felületek fertőtlenítésében, hogy tisztább környezetet biztosítson Önnek és családjának.

Kiss Eszter 

  “Éreztem, hogy a légutam megnyílik, amikor kinyitom az üveget. Csodálatos termék.”

A BELSŐ BÉKE ILLÓOLAJ

A Belső Béke illóolajkeverék az olajok kedves kombinációja, amely lelki nyugalmat biztosít stressz jelenlétében. Ez a frissítő citrusolaj-kombináció segít az energia helyreállításában, a feszültség enyhítésében, az immunrendszer és a keringési rendszer fellendítésében, valamint a bőr megjelenésének és tónusának javításában.

ÉDES ÁLMOK ILLÓOLAJ

A pihentető olajok széles spektruma keverékként kombinálva elősegíti a jó éjszakai alvást és az kellemes alvási élményt. A Sweet Dreams olaj segít leküzdeni az álmatlanságot, javítja az alvás minőségét és időtartamát. A Sweet Dreams illóolaj segíthet:

STRESSZ MENTESÍTŐ ILLÓOLAJ

A Stress Away illóolaj keverék természetes keverék, amelyet a stressz és a nyugtalanság kezelésére hoztak létre. Hagyja, hogy elméd és tested ellazuljon, miközben felemeli a hangulatot, így egész nap a legjobb tud lenni.

LEVENDULA ILLÓOLAJ

A levendulaolaj az illóolaj és az egyik legnépszerűbb illóolaj a világon. A felismerhető virágos illatáért dicsérve a levendulaolaj előnyös az aromaterápiában.

"

Fontosnak tartom, hogy bőrünk csak természetes anyagokkal érintkezzen."